Skibsnissen Nils – Nissejagt for børnehaver

I december måned indbyder Limfjordsmuseet børn til at opleve vores nye, permanente udstilling i Kanalfogedboligen.

Vi har opdaget, at en skibsnisse er flyttet ind i udstillingen. Han er ved at være lidt oppe i årene og glemmer tit, hvor han har lagt sit værktøj. Derfor vil han – og vi vil blive glade, hvis I vil komme og hjælpe med at finde det, så der kan blive ro igen inden jul.

Efter jagten på skibsnissen værktøj kan I komme ind i den gamle hestestald og måske høre det pusle på loftet, mens I hygger med en historie og klipper pynt.

Vi sørger for grej til juleklip, og I har selv julehistorier og måske formiddagsmad med.

Praktisk

Aktiviteten foregår om formiddagen alle hverdage fra d. 4. december til d. 18. december.

Det er nødvendigt med tilmelding. Det er gratis for alle børnehaver i Vesthimmerlands Kommune.

Der er plads til 10 børn inklusiv deres voksne i udstillingen ad gangen.

Hvis I kommer flere end 10 børn ad gangen, kan vi dele jer i to hold, så nogen starter i hestestalden og andre i udstillingen.

Tilmelding på 98 67 18 05 eller på mail tp@limfjordsmuseet.dk.

Cykeludlejning på Limfjordsmuseet

Som noget nyt fra sommeren 2020 kan I leje cykler på Limfjordsmuseet. Måske er I ankommet i båd og føler jer låst til stedet, eller måske er I bare træt af at køre bil? Med museets el-cykler og klassiske cykler kommer i let rundt i området omkring Løgstør. I kan både leje cykler på timebasis og i flere dage. Læs mere her.

everton-vila-AsahNlC0VhQ-unsplash