Maritim Festival

Efter sidste års aflysning sættes alle sejl i år – vi inviterer til Maritim Festival 2021!

Gastronomi, musik og sømandsstemning går op i en højere enhed, når Nordens største træskibssejlads Limfjorden Rundt skydes i gang i Løgstør mandag i uge 37. Det er et imponerende syn, når mere end 60 store træskibe lægger til i Løgstør havn og gør sig de sidste forberedelser, inden de skal ud og dyste på fjorden.

Dagen byder på skibsvandring på de mange skibe, gratis sejlture på Limfjorden, sømandssange, sømandskro i Limfjordsmuseet Historiske Bådebyggeri, skibstræk på Frederik VII’s Kanal, god mad, musik og ægte, uforfalsket sømandsstemning.

Så kom og syng med på søens glade sange, når Maritim Festival løber af stablen den 13. september 2021.

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Programmet opdateres løbende.

Program 2021_maritim Festival

Cykeludlejning på Limfjordsmuseet

Som noget nyt fra sommeren 2020 kan I leje cykler på Limfjordsmuseet. Måske er I ankommet i båd og føler jer låst til stedet, eller måske er I bare træt af at køre bil? Med museets el-cykler og klassiske cykler kommer i let rundt i området omkring Løgstør. I kan både leje cykler på timebasis og i flere dage. Læs mere her.

everton-vila-AsahNlC0VhQ-unsplash