Sommer på limfjordsmuseet

Hele sommeren byder Limfjordsmuseet på fantastiske oplevelser både i og omkring fjorden. Udover museets udstillinger vil der særligt for børn være en masse oplevelser.

Besøg for eksempel fjorden i waders og undersøg det rige dyreliv, tag på fossiljagt på stranden, vær med til at dissekere en fisk, kom på snorkelsafari eller prøv at være skibsdreng for en dag. I kan også komme og besøge den maritime legeplads, der ligger op til en masse leg blandt andet på legepladsens egen båd.

Find flere informationer her.

NY BOG om Løgstør

Fredag den 30. november udkom bogen “Løgstør – Limfjordsby gennem ild og vand” – skrevet af museumsdirektør Anders Bloksgaard.

Historien om Løgstør er historien om en by, der på mange måder har udviklet sig på trods. Elementerne har budt på så ekstreme udfordringer, at det egentlig strider mod al sund fornuft, at der overhovedet skulle udvikle sig en by på dette sted. Ild, vand, vind og is har gennem historien udgjort mægtige modstandere, men by og købstad blev der alligevel, og et centralt emne i bogen er fortællingen om, hvordan byen gang på gang har tilpasset sig historiens omskiftelige og til tider ubarmhjertige betingelser.

Bogen kan købes på Limfjordsmuseet og i boghandlen i Løgstør KONTUR til kr. 349,-