Grupper

Vi hjælper gerne med at arrangere jeres dag på Limfjordsmuseet, både hvis I har et par timer eller en hel dag til rådighed. Er I en gruppe afsted, kan I f.eks. komme på sejltur, få en guidet rundtur på museet eller besøge vores eget snapseri.

Er I en virksomhed, der skal have en særlig oplevelse, skal familien holde rund fødselsdag, eller er I en gruppe venner, der vil have en særlig oplevelse, så er det måske Limfjordsmuseet I leder efter. Vi har rammerne for at skabe en særlig oplevelse, og vi hjælper jer gerne med at arrangere ud fra jeres ønsker og behov.

Send en mail til [email protected] eller ring på 9867 1805 og hør om jeres muligheder.

 

Grevinde Danner

Sejl ud i historien

I vores turbåd GREVINDE DANNER kan I komme med på en guidet tur på Frederik VII’s Kanal. Jeres guide vil gøre jer klogere på tilblivelsen af kanalen, som både er en historie om sandbanker, storm, 400 tyskere og en unik menneskeskabt biotop.  I Lendrup lægger båden til ved Kanalbetjenthusene, hvor der er skiftende udstillinger om kanalen og fjorden. Her kan også købes sodavand og kaffe. På hjemturen runder vi Løgstør havn og oplever det historiske havnemiljø fra søsiden.

Der kan være max 28 personer i båden. Hvis I kommer en busfuld, kan der arrangeres to sejlture efter hinanden. Vi anbefaler, at I kontakter os i god tid, så vi kan finde en sejler og en guide. Da det er en åben båd, anbefaler vi, at man klæder sig efter vejret. Børn under 12 år skal bære redningsvest på turen. Limfjordsmuseet udlåner redningsveste.

Pris kr. 2.400,-
For leje af hele båden til en tur på 2 timer med egen skipper og guide.

Grevinde Danner
drejebro2

Guidet tur

Med Limfjordsmuseets unikke historiske rammer og spændende udstillinger er der nok at dykke ned i på en guidet rundvisning. I kan blive klogere på området omkring museet, museets historiske bygninger og Frederik VII’s Kanal.

I kan også blive klogere på Danmarks ældste drejebro, og høre om nogle af museets skibe, som I kan se fra broen. Den guidede tur tager jer selvfølgelig også med indenfor, hvor I besøger Det Maritime Oplevelsescenter, der gør jeg klogere på Limfjordens historie og dyreliv, og vi også kan klappe en krabbe eller kilde en fladfisk i vores rørebassiner. I er selvfølgelig meget velkomne til også at gå rundt på egen hånd, hvor I også kan besøge vores levende bådebyggeri.

Pris kr. 500,- + entre
For privat omvisning på museet 

snapseri scaled

Limfjordsmuseets Snapseri

Snapseriet tager meget gerne imod grupper og virksomheder
(minimum 6 personer).

Limfjordsmuseets Snapseri tilbyder flere pakker, hvor der både er lidt godt til ganen og lidt viden til øverste etage. Pakkerne er tiltænkt virksomheder eller grupper, der kunne tænke sig at få en unik oplevelse, hvor kulturbundne smagsoplevelser kombineres med ny viden, ægte entusiasme fra ”snapse-nørder” og naturligvis hyggelig, social samvær.

Pakkerne kan altid tilpasses jeres behov, og I er altid velkomne til at ringe på 9867 1805, så finder vi en løsning, der passer jer.

Se eksempler på muligheder og priser her.

Hvis I er en privat gruppe på minimim 6 personer, så ring og hør, hvad der kan lade sig at gøre på 9867 1805

snapseri scaled
image00012 scaled

Guidede cykelture

Nu tilbyder vi også guidede cykelture, som åbner op for endnu flere muligheder. En af vores formidlere springer på vores ladcykel, og tager jer med ud i landskabet og ind i historien. Turen byder på fortællinger om både vikinger, Anden Verdenskrig og naturligvis søfartsbyen Løgstør, alt sammen i et fantastisk landskab på museets toptunede el-cykler.

Ladcyklen gemmer også på lokale lækkerier. Det kan eksempelvis være lækkerier fra Mesterslagteren i Løgstør eller Ostemanden i Vindblæs eller måske endda en enkelt snaps fra museets eget Snapseri.

Spænd hjelmen og tag med på en unik oplevelse, når vi drager ud i landskabet omkring Løgstør.

Ring og hør nærmere og muligheder og priser på 9867 1805.