Sommer Lounges

Vi vil gerne skubbe til, hvad et museum kan, bør og skal. Vores gæster må gerne udfordres og undres, og når man tager herfra, må der gerne være noget at tale om. Det er blandt andet det, vi forsøger, når vi inviterer til en række sommer lounges i vores baggård og baghus. Det er ikke nødvendigvis meningen, at vi skal ramme det brede publikum, men det betyder ikke, at vi slækker på kvaliteten – tværtimod. Tre onsdage og en fredag inviterer vi til drinks og kultur i vores historiske rammer. Er du mest til ordkunst, improviseret musik og scenekunst eller opera? Eller skal du opleve det hele?

poetry slam

5. juli 18.30
Poetry Slam

Poetry Slam er en konkurrence i spoken words – altså det talte ord. Der er ingen krav om, at det skal rime eller have rytme, der er til gengæld en tidsgrænse på 3 minutter og 10 sekunder, slammerne må ikke bruge rekvisitter og teksterne skal være deres egne. Emnerne kan være store og små, alvorlige eller humoristiske. Det er udvalgte publikum, der afgør pointene, og der er noget stort på højkant til aftenens vinder – nemlig aftenens sidste ord.

Impro fauna

12. og 19. juli 18.30
Impro Fauna

To musikere og en scenekunstner kommer til at improvisere og skabe en forestilling frem for øjnene af publikum. Det er altså en forestilling, som bliver helt unik for den enkelte aften. Vi har indgået et samarbejde med Huset og Impro Fauna, som også har som agenda at give endnu flere mulighed for at opleve spændende scenekunst. Impro Fauna besøger Sommer Loungen to onsdage, men vi garanterer to vidt forskellige oplevelser.

opera

28. juli 18.30
Opera

Vi får besøg af Guido Paevatalu (baryton) og Niels Jørgen Riis (tenor), der er to af Danmarks førende operasangere. De vil tage os med på en rejse ind i operaens verden både gennem uddrag fra kendte operaer og gennem anekdoter fra operalivet. Der bliver en højspændt og intens musikalsk atmosfære, og det bliver helt sikkert en oplevelse, som den historiske kanalfogedbygning ikke har lagt rammer til før.

Amber Ale

Hvad skulle det være?

For at skabe den rette lounge stemning åbner vi naturligvis også baren. Her sælger vi øl og hvidvin, men vi tilbyder også en særlig drink. Måske den vil få nogle til at rynke på næsen, men det er kun indtil de har smagt den. 

Vores faste sponsor af snaps, Anora (tidligere De Danske Spritfabrikker), har sponsoret Nordguld. Når man tilsætter ginger ale, lime og is kan selv de mest skeptiske snapsedrikkere blive omvendt.