Faciliteter og praktisk information

Her har vi samlet en række praktisk information, der kan være rart at vide, når I planlægger jeres besøg på Limfjordsmuseet. Skulle der alligevel være spørgsmål, I ikke kan finde svar på, så tøv ikke med at kontakte os.

p plads scaled

Parkering

Der er gratis parkering på Limfjordmuseets parkeringsplads.

Der er 12 ladestandere på parkeringspladsen, herunder to lynladere.

Det er ikke tilladt at overnatte i bus eller autocamper på museets parkeringsplads.

Gangbesværede

Det Maritime Oplevelsescenter og Det Historiske Bådebyggeri er tilgængelige for kørestolsbrugere og gangbesværede. I Oplevelsescenteret findes en lift, der giver adgang til 1. sal og handicapvenligt toilet. Kanalfogedboligen er ikke tilgængelig med kørestol. Ledsagere med gyldigt ledsagerkort har fri entré.

p plads scaled
Butik 1 scaled

Butikken

Museet har butik i både Det Maritime Oplevelsescenter og i Kanalfogedboligen. Der er fri adgang til museets butikker uden billet. I butikkerne finder I et stort udvalg af spændende souvenirs, som kan minde både store og små gæster om et besøg på Limfjordsmuseet. Vi har både fagbøger, børnebøger, bamser, legetøj, brugskunst og lokalt producerede varer – herunder museets egen snaps, honning og håndværk. Her sælges også is og vand.

Selskaber og møder

Limfjordsmuseet danner gerne rammen om selskaber, seminarer og møder i anderledes omgivelser. Vi sammensætter et program for jer med forplejning, faciliteter og kulturelle afbræk i programmet. Hold f.eks. kaffepausen på et af museets sejlende fartøjer. Limfjordsmuseet råder over flere forskellige lokaler alt efter arrangementets størrelse.

  • Dækket i Det Maritime Oplevelsescenter med plads til 150 personer. Udsigt over fjorden og med adgang til museets udstillinger. Ideel til konfirmation, bryllup eller seminar. Kr. 4000,-
  • Mødelokalet i Det Maritime Oplevelsescenter med plads til 30. Mindre lokale med egen udgang og udsigt over fjorden. Kr. 1000,-
  • Baghuset i Kanalfogedboligen med plads til 50 personer. Smukke historiske rammer direkte på stranden med uforstyrret udsigt over fjorden. Kr. 2000,-

Leje af lokaler og al forplejning sker gennem Restaurant Kanalfogedens Køkken på tlf. 9867 1139

kanalfogedens koekken 2

FAQ

Pers hund 1
Medbragt mad

Mad og drikke er ikke tilladt i museets udstillinger. Det kan indtages udendørs ved de opstillede borde-bænkesæt på plænen over for museet.

Kanalfogedens Køkken ligger i forbindelse med museet, som er byens gastronomiske fiskerestaurant.

Toiletter og pusleplads

Der er et stort toilet med plads til kørestol i Det Maritime Oplevelsescenter. Der er et mindre toilet i Kanalfogedboligen, og der findes to toiletter i museets baggård.

Pusleplads findes på toilettet i Det Maritime Oplevelsescenter.

Rygning

Det er ikke tilladt at ryge på i Limfjordsmuseets udstillinger eller ombord på museets fartøjer. Der må ryges på museets udendørsarealer.

Hunde

Hunde må gerne medbringes i snor på museets udendørsarealer. Førerhunde er naturligvis velkomne alle steder. 

Pers hund 1