Påske på Limfjordsmuseet

Påsken er startskuddet på Limfjordsmuseets sæson, og vi sætter fulde sejl for at byde jer velkommen. Vi uddanner sejlerbørn på vores flotte skib Kirstine, inviterer jer med på kompasjagt og sejlture, hvis vejret tillader det – og så kan I også gå på æggejagt på egen hånd.

boern paa daekket optimized 2 optimized scaled

Sejlerbørn

Mandag til fredag kl. 13.00 inviterer vi gæve sejlerbørn og deres voksne ned på vores flotte skib Kirstine. Her får de udleveret deres egen søfartsbog med opgaver, og når de har prøvet at skure dørken, binde knob, måle vanddybden og fået helt styr på bagbord og styrbord får de udleveret et diplom.

kompas 1 scaled

Kompasjagt med naturvejlederen

Mandag til fredag kl. 10-11 er der kompasjagt rundt på museets område, hvor I ved hjælp af et kompas bliver guidet mod nord, syd, øst og vest efter poster.

38A2384 scaled

Sejlture med Søstjernen

Hvis vejret tillader det, sejler vi ture i Søstjernen mandag til fredag klokken 15.00. Henvend jer til en af kustoderne i vores museumsbutik eller vores naturvejleder.

gabe pierce 2w46Lv6EYT4 unsplash 11zon scaled

Æggejagt på egen hånd

Hele påsken kan I gå på æggejagt på egen hånd. Det foregår i hele museets åbningstid fra lørdag 1. april til mandag 10. april. Henvend jer i museumsbutikken i Oplevelsescentret.