Påske på Limfjordsmuseet

Påsken er startskuddet på Limfjordsmuseets sæson, og vi sætter fulde sejl for at byde jer velkommen. Vi uddanner sejlerbørn på vores flotte skib Kirstine, inviterer jer med på guidede cykelture og skibsvandringer og laver blå mad over bål.

blaa mad 2

Blå mad

Fredag 13.00-16.00. Med Limfjordsmuseets naturvejleder er I med til at sanke udvalgte råvarer fra stranden og fjorden, som I bagefter bruger til at kreere 2-3 moderne og inspirerende småretter over åben ild. Det skal ikke ses som et fuldt måltid, men smagsprøver.

Kristine

Sejlerbørn

Mandag til torsdag kl. 10.00 inviterer vi gæve sejlerbørn og deres voksne ned på vores flotte skib Kirstine. Her får de udleveret deres egen søfartsbog med opgaver, og når de har prøvet at skure dørken, binde knob, måle vanddybden og fået helt styr på bagbord og styrbord får de udleveret et diplom.

guidet cykelture komprimeret scaled

Guidede cykelture

Tirsdag og torsdag klokken 13.00 inviterer vores naturvejleder Tine jer med på guidede cykelture, hvor hun fortæller spændende historier om området og gemmer på lokale smagsprøver i ladcyklen. Der er inkluderet leje af el-cykel i prisen.

Kirstine red scaled

Fortællinger på KIRSTINE

Mandag til fredag klokken 13.00 inviterer Hans Werner jer med ned på skibet Kirstine til ægte sømandsstemning og gode fortællinger.

roegeri scaled

Røgeri og smagsprøver

Mandag, onsdag og søndag klokken 13.00 tænder vi røgeovnene og laver smagsprøver med f.eks. muslinger.

kompas 1 scaled

Aktiviteter på egen hånd

Hele påsken er der æggejagt, sildejagt og kompasjagt rundt på museet, som kan gennemføres på egen hånd og som udløser et påskeæg. Vores udstillinger er naturligvis også åbne.