Langs Kysten A3

Limfjordsmuseet langs kysten

Limfjordsmuseet rykker den sommer ud på strande, på havne og fjordnære campingpladser langs Vesthimmerlands Limfjordskyst. Bilen pakkes med telt, waders og Kasper røghatte og museets formidlere er klar med aktiviteter i vandet og på land.

I kan for eksempel være med til at indsamle materiale fra vandet og undersøge det under mikroskoper.

Den står også på madlavning i røgeovne og søforklaringer – og måske fanger I krabber nok til at lave en krabbesuppe!

Vi ses ved kysten!

Mandag, tirsdage og onsdage kl. 10-14

• Uge 26 – Lendrup Strand ved Kanalbetjenthusene
  • Uge 27 – Rønbjerg Havn
  • Uge 28 – Hvalpsund Havn
  • Uge 29 – Livø Havn
  • Uge 30 – Trend Strand
  • Uge 31 – Ertebølle Camping

Maritim Festival

Det er endnu uvist, hvor meget af festivalen, der afholdes, grundet COVID-19. Kapsejladset “Limfjorden Rundt” forventes at blive afholdt, men vi afventer regeringens retningslinjer i forhold til, hvor stort et arrangement, vi kan afvikle i Løgstør.

Gastronomi, musik og sømandsstemning går op i en højere enhed, når Nordens største træskibssejlads Limfjorden Rundt skydes i gang i Løgstør mandag i uge 37. Det er et imponerende syn, når mere end 60 store træskibe lægger til i Løgstør havn og gør sig de sidste forberedelser, inden de skal ud og dyste på fjorden.

Dagen byder på skibsvandring på de mange skibe, gratis sejlture på Limfjorden, sømandssange, skibstræk på Frederik VII’s Kanal, god mad, musik og ægte, uforfalsket sømandsstemning.

Så kom og syng med på søens glade sange, når Maritim Festival løber af stablen den 13. september 2021.