Muslingehøstfest

Den første lørdag i april er der lagt op til en hyggelig muslinge-dag i Muslingebyen Løgstør, når årets første muslingehøst bringes i land.
Limfjorden er verdenskendt for sine blåmuslinger af fineste kvalitet. Limfjordsmuseet og Muslingebyen Løgstør fejrer muslingerne med et fest, når muslingesæsonen skydes i gang.

Dagen byder på friskfangede muslinger i pose og sæk, når der er gratis smagsprøver og lidt at tage med hjem og prøve kræfter med i eget køkken. Alt sammen krydret med god musik, god stemning og masser af fremragende muslinger.

Så kom og nyd en hyggelig dag i Løgstør lørdag den 6. april 2019.

Muslingefestival

Kunst, natur, musik og gastronomi er omdrejningspunktet for Muslingefestivalen, der løber af stablen i uge 28.

Festivalen byder på et væld af oplevelser for hele familien. Fredag aften er der Spis-musling-aften, hvor der traditionen tro tilberedes 1 ton Limfjordsmuslinger fra Vilsund Blue.

Gastronomi og kunst går hånd i hånd i Muslingebyen. Havnen vil derfor summe af liv, når de lokale kunstnere åbner udstillingerne, og de opstillede boder bugne af blandt andet kunsthåndværker og fødevarer fra lokale producenter.

I 2019 er der Muslingefestival fra den 12. – 14. juli. Se årets program på Muslingebyens hjemmeside.

Maritim Festival

Gastronomi, musik og sømandsstemning går op i en højere enhed, når Nordens største træskibssejlads Limfjorden Rundt skydes i gang i Løgstør mandag i uge 37. Det er et imponerende syn, når mere end 60 store træskibe lægger til i Løgstør havn og gør sig de sidste forberedelser, inden de skal ud og dyste på fjorden.

Dagen byder på skibsvandring på de mange skibe, gratis sejlture på Limfjorden, sømandssange, skibstræk på Frederik VII’s Kanal, god mad, musik og ægte, uforfalsket sømandsstemning.

Så kom og syng med på søens glade sange, når Maritim Festival løber af stablen den 9. september 2019.