Høstfest

Sæsonen i Muslingebyen begynder med et brag af en fest den første lørdag i april. I 2022 er det muslingehøstfest 2. april.

Årets første høst af muslinger bliver bragt i land, godkendt af oldermændende, fragtet med hestevogn og tilberedt af byens kokke, som serverer det – ganske gratis – for byens gæster med en snaps til. Festen foregår fra havnen og ned gennem byens hyggelige hovedgade. Det hele løber af stablen mellem 11.00 og 15.00

Muslingehøstfesten er sponsoreret af Vilsund Blue og De Danske Spritfabrikker.

Kl. 11.00: Muslingerne bliver sejlet ind til oldermændene, som vurderer og forhåbentlig godkender årets første høst
Kl. ca. 11.20: Muslingerne læsses på hestevogn og fragtes til midtbyen, hvor de tilberedes af byens kokke
Kl. ca. 12.00: Muslingerne serveres for de fremmødte
Kl. 15.00: Butikkerne lukker, og vi siger tak for i dag

Muslingefestival

Muslingefestivalen er en totaloplevelse af gastronomi, musik og kunst. Muslingefestivalen er sponsoreret af Vilsund Blue og De Danske Spritfabrikker. Fredag aften serverer Det Mobile Kogelaug 1 ton muslinger, og har du fået smag for muslinger venter endnu flere smagsoplevelser, når Løgstør Muslingelav lørdag og søndag omsætter fjordens råvarer til skønne madoplevelser.Kunstnere og kunsthåndværkere deltager med boder – og lokale vareproducenter er repræsenteret i rigt mål med smagsprøver og salg af unikke varer.

Læs mere her.

Maritim Festival

Mere end 60 store træskibe lægger til havnen i Løgstør, før de deltager i kapsejladsen Limfjorden Rundt. Det er et utroligt flot syn, som trækker tusinder af gæster til byen. Oplev en ramsaltet blanding af gastronomi, musik og uforfalsket sømandsstemning, når der mandag i uge 37 er Maritim Festival.