Snapseriet Løgstør

 Snapseriet

 

Snapseriet eksperimenterer med unikke snapse, som er baseret på den unikke natur omkring Limfjorden og Frederik VII’s kanal. Naturen her omkring er speciel, fordi den er menneskeskabt. Der er blevet skabt en ganske særlig biotop, da kanalen blev gravet, hvor den overskydende jord fra kanalen kom til at danne de skrænter, der er omkring kanalen i dag. Det betyder at naturen på den ene siden af kanalen adskiller sig markant fra naturen på den anden side af kanalen, og der derfor bliver skabt et rum for endnu flere smagsoplevelser.

 

Snapseriet er en unik ramme som afsæt for en autentisk og stedbundet fortælling om mad, snaps, natur og kulturarv. Snapseriet har til formål at skabe og udvikle en smagsrejse for borgere og gæster i samarbejde med sine sponsorer.

 

Lad dig rive med, når Snapseriet inviterer på aftener med smagsprøver, guidede plukketure eller sejlture med snaps og fortællinger.

 Smagerejse

Snapseriet arrangerer aftener, hvor du kan få lov at smage en række af de snapse, de laver med udgangspunkt i den unikke natur omkring fjorden og Frederik VII’s kanal.

 

20. september kl. 19 – Cocktailsaften med snaps

 

13. november kl. 19 – Juletema

 

Vi mødes i baghuset ved Limfjordsmuseet

 

Pluk selv

Kom med ud og pluk bær og planter til din snaps. Du vil blive guidet gennem naturens mange muligheder, og du bliver helt sikkert klogere på den helt unikke og menneskeskabte natur omkring Frederik VII’s kanal.

 

22. juni kl. 10
100,- inkl. 3 x snaps og haps

 

23. juli kl. 10
100,- inkl. 3 x snaps og haps

 

Der er afgang fra Limfjordsmuseet

Snaps og sejlads

Snapseriet inviterer på en unik oplevelse, når de fortæller om deres snaps og byder på smagsprøver på vores turbåd GREVINDE DANNER.

 

Afgang fra broen ved Kanalfogedboligen, Kanalvejen 40, 9670 Løgstør
Vi lægger til ved Kanalbetjenthusene i Lendrup, hvor der kan købes sodavand og kaffe.

 

Hvornår

19. juli kl. 14

26. juli kl. 14

2. august kl. 14

9. august kl. 14

 

Pris

150,- inkl 3 x snaps og haps

Med max 28 personer i båden, anbefaler vi at I bestiller plads på tlf. 9867 1805.

Da det er en åben båd, anbefaler vi, at man klæder sig efter vejret.