Snapseriet Løgstør

 Snapseriet

 

Snapseriet eksperimenterer med unikke snapse, som er baseret på den unikke natur omkring Limfjorden og Frederik VII’s kanal. Naturen her omkring er speciel, fordi den er menneskeskabt. Der er blevet skabt en ganske særlig biotop, da kanalen blev gravet, hvor den overskydende jord fra kanalen kom til at danne de skrænter, der er omkring kanalen i dag. Det betyder at naturen på den ene siden af kanalen adskiller sig markant fra naturen på den anden side af kanalen, og der derfor bliver skabt et rum for endnu flere smagsoplevelser.

 

Snapseriet er en unik ramme som afsæt for en autentisk og stedbundet fortælling om mad, snaps, natur og kulturarv. Snapseriet har til formål at skabe og udvikle en smagsrejse for borgere og gæster i samarbejde med sine sponsorer.

 

Bliv selv en af Snapseriets frivillige eller lad dig rive med, når Snapseriet inviterer på aftener med smagsprøver, guidede plukketure eller sejlture med snaps og fortællinger.

 For virksomheder og gruppper

Snapseriet tager meget gerne imod grupper og virksomheder (minimum 6 personer).

Limfjordsmuseets Snapseri tilbyder flere pakker, hvor der både er lidt godt til ganen og lidt viden til øverste etage. Pakkerne er tiltænkt virksomheder eller grupper, der kunne tænke sig at få en unik oplevelse, hvor kulturbundne smagsoplevelser kombineres med ny viden, ægte entusiasme fra ”snapse-nørder” og naturligvis hyggelig, social samvær.

Pakkerne kan altid tilpasses jeres behov, og I er altid velkomne til at ringe på 9867 1805, så finder vi en løsning, der passer jer.

Prisen herunder er henvendt til virksomheder. Til almennyttige og frivillige foreninger er prisen 200 kr/person og ingen startpris. Hvis I er en privat gruppe på minimim 6 personer, så ring og hør, hvad der kan lade sig at gøre på 9867 1805.

 

 Pakker

Snaps og haps i baghuset – inkl. foredrag (Ring og hør, hvilke foredrag vi kan tilbyde om alt fra Frederik VII’s Kanal, Løgstør gennem ild og vand til alkoholtur før og nu). Hele året. Op til 50 gæster. 

 

Snaps og haps på Kirstine – en intim maritim oplevelse, for maks. 12 personer. Hele året. Op til 12 gæster.

 

Snaps og haps på kanalen – hvis vejret tillader det, kan vi sejle ud på kanalen i GREVINDE DANNER. Maj – august, vejrafhængigt. Op til 24 gæster (28 i alt på båden)

 

Sank til snaps – kom selv på plukketur med en af vores naturvejledere. Maj-juni / Sep-okt. Op til 20 gæster. 

 

 

Startpris: 2000, derudover 100 kr / prs (minimum 6 personer).