Undervisning og KulturNøglen

Undervisning på Limfjordsmuseet

 

I Undervisningsafdelingen på Limfjordsmuseet åbner vi dørene for både børn og voksne, der gerne vil blive klogere på Limfjorden i tid og rum. Vi lægger vægt på den levende formidling og har som udgangspunkt, at et besøg på museet (næsten) altid skal inkludere et møde med vores engagerede formidlere.

 

Vi vil:

  • Være en aktiv medspiller i forhold til historie-, kultur- og dannelsesudbuddet i Vesthimmerlands Kommune for børn og unge – fra børnehaver til ungdomsuddannelser.
  • Byde på et anderledes oplevelses- og læringsmiljø, hvor kulturarven afprøves, sanses og erfares igennem håndgribelig formidling.
  • Åbne hele Limfjordsverdenen for deltagerne. Vi kombinerer fag som biologi, natur/teknologi, historie og madkundskab med en god dosis humor og masser af fortællinger – og muligheden for at få fjorden helt op under neglene.

 

Limfjordsmuseet arbejder tæt sammen med Vesthimmerlands Kommune (Skole- og dagtilbud), Kultur og Fritid) og Vesthimmerlands Museum om KulturNøglen, der er en samling af tilbud på en række kulturtilbud i kommunen. KulturNøglen udgives hvert år og distribueres til samtlige skoler, ungdomsuddannelser og dagtilbud i kommunen. De formidlingstilbud, du kan læse om på museets hjemmeside, findes også i KulturNøglen.

Læs og download KulturNøglen her.