Undervisning og KulturNøglen

Limfjordsmuseets skoletjeneste

 

På Limfjordsmuseet bliver I klogere på både kultur- og naturhistorie. Med Limfjorden i baghaven kan I komme helt tæt på livet under vand – både fysisk og fagligt. Vi indbyder til levende undervisningsforløb og oplevelser i skønne rammer med autentiske historiske bygninger, rørebassin, sejlture og naturligvis Limfjorden.

 

Vi vil:

  • Være en aktiv medspiller i forhold til historie-, kultur- og dannelsesudbuddet i Vesthimmerlands Kommune for børn og unge – fra børnehaver til ungdomsuddannelser.
  • Byde på et anderledes oplevelses- og læringsmiljø, hvor kulturarven afprøves, sanses og erfares igennem håndgribelig formidling.
  • Åbne hele Limfjordsverdenen for deltagerne. Vi kombinerer fag som biologi, natur/teknologi, historie og madkundskab med en god dosis humor og masser af fortællinger – og muligheden for at få fjorden helt op under neglene.

 

KulturNøglen 2021-2022

 

Limfjordsmuseet arbejder tæt sammen med Vesthimmerlands Kommune (Skole- og dagtilbud), Kultur og Fritid) og Vesthimmerlands Museum om KulturNøglen, der er en samling af tilbud på en række kulturtilbud i kommunen. KulturNøglen udgives hvert år og distribueres til samtlige skoler, ungdomsuddannelser og dagtilbud i kommunen. I KulturNøglen kan du læse om museets undervisningstilbud til børnehaver, skoler og ungdomsuddannelser

 

Læs og download KulturNøglen her.

 

Vi bringer Limfjorden ud

Vi kan altid tilpasse et forløb eller et besøg efter jeres ønsker og behov. Det kan være som optakt, indspark, afbræk eller afslutning på et forløb hos jer, eller som en enkeltstående oplevelse i et alternativt, autentisk læringsmiljø.

For mere information kontakt Tine Pedersen, biolog og formidler på tlf. 98671805/31477950 eller [email protected]

 

Vi kan mødes på:

  • Limfjordsmuseet, Kanalvejen 40, 9670 Løgstør.
  • En strand, havn eller græsplæne nær jer.
  • Skolen, i børnehaven eller på ungdomsuddannelsen.

 

Vi indretter os naturligvis efter den nye virkelighed efter COVID-19 og følger altid gældende forholdsregler og anbefalinger.