Book en sejltur

Lån en robåd ved Limfjordsmuseet

Fra april til oktober kan du leje Limfjordsmuseets turbåd GREVINDE DANNER til en privat sejlads på Frederik den VII's Kanal.

Læs mere her

Limfjordsfortællinger

Limfjordsfortællinger, Grevinde Danner, Frederik den VII's Kanal, Limfjordsmuseet

I juli og august byder Limfjordsmuseet på guidede sejlture på Frederik den VII's Kanal under navnet "Limfjordstællinger". Gå om bord i museets turbåd GREVINDE DANNER og sejl ud i historien på kanalen.

Læs mere her

Ro ud i historien

Lån en robåd ved Limfjordsmuseet

Fra den 15. juni udlejes museets smukke historiske robåde. Dermed kan man opleve den unikke Frederik den VII's Kanal på den traditionelle måde – ad vandvejen. Museet kan også tilbyde en lækker og eksklusiv frokostkurv til turen. Forudbestilling af frokostkurve fra Kanalfogedens Køkken er nødvendig på 98 67 11 39.

Læs mere om kågene her 

Løgstør Købstads Vægterlaug

vaegtere sidebar a

Sommeren igennem kan du komme på en spændende tur rundt i Løgstørs gamle gader med Løgstør Købstads Vægterlaug . Læs mere her

Sommeraktiviteter på Limfjordsmuseet

sommerpaaLIM sidebarA

På Limfjordsmuseet sker der noget hver dag hele sommere. Få selv våde fingre og kom helt ned under Limfjordens overflade. Læs mere her.

Skoletjeneste

Skoletjeneste sidebara

På Limfjordsmuseet tilbyder vi spændende og faglig formidling til børn og unge i daginstitutioner, skoler og på ungdomsuddannelser. Læs mere her

Følg restaureringen af KIRSTINE

Limfjordsmuseets Historiske Bådebyggeri har siden 2013 arbejdet med at restaurere det gamle Limfjordsfartøj KIRSTINE. Følg arbejdet med fartøjet her.

Læs mere