Organisation

Limfjordsmuseet er et statsanerkendt kulturhistorisk museum.
Limfjordsmuseet er en selvejende institution, drevet af museumsforeningen "Limfjordsmuseet". Vesthimmerlands Kommune er Limfjordsmuseets hovedtilskudsgiver
Limfjordsmuseet blev stiftet og statsanerkendt i 1964.
Limfjordsmuseet har 7 fastansatte medarbejdere.

Download Limfjordsmuseets vedtægter her: Vedtgter_Limfjordsmuseet.pdf

Limfjordsmuseet har i sin strategiplan 2015 - 2020 beskrevet sin vision og mission

Limfjordsmuseets vision
Limfjordsmuseet er det førende maritime museum med speciale i Limfjordens kulturhistorie. Limfjordsmuseet vil til stadighed udvikle anvendelsen og betydningen af kultur- og naturarven for borgere og samfund, ligesom museet vil bidrage med løsninger og forandringer, der fremmer både økonomisk vækst og samarbejde med kulturliv, videnskab, offentlighed og erhvervsliv.

Limfjordsmuseets mission
Limfjordsmuseet skal virke for sikring af Danmarks kulturarv inden for sit ansvarsområde, som dette geografisk er afgrænset i museets vedtægter, og dette skal ske gennem forskning, indsamling, registrering, bevaring og formidling.

Download Limfjordsmuseets strategiplan 2015 - 2020 her: Limfjordsmuseets_strategiplan_2015-20.pdf

I juni 2014 blev Limfjordsmuseet kvalitetsvurderet af Kulturstyrelsen. Kulturstyrelsens vurderede Limfjordsmuseets samlede opgavevaretagelse som "tilfredsstillende".

Download Limfjordsmuseets Kvalitetsvurdering 2014 her: Limfjordsmuseet_Kvalitetsvurdering_2014.pdf

 

Share

Løgstør Købstads Vægterlaug

vaegtere sidebar a

Sommeren igennem kan du komme på en spændende tur rundt i Løgstørs gamle gader med Løgstør Købstads Vægterlaug . Læs mere her

Sommeraktiviteter på Limfjordsmuseet

sommerpaaLIM sidebarA

På Limfjordsmuseet sker der noget hver dag hele sommere. Få selv våde fingre og kom helt ned under Limfjordens overflade. Læs mere her.

Skoletjeneste

Skoletjeneste sidebara

På Limfjordsmuseet tilbyder vi spændende og faglig formidling til børn og unge i daginstitutioner, skoler og på ungdomsuddannelser. Læs mere her

Følg restaureringen af KIRSTINE

Limfjordsmuseets Historiske Bådebyggeri har siden 2013 arbejdet med at restaurere det gamle Limfjordsfartøj KIRSTINE. Følg arbejdet med fartøjet her.

Læs mere