Foredrag "Løgstør. Limfjordsby gennem ild og vand"

Den 5. december er der foredrag om "Løgstør. Limfjordsby gennem ild og vand" på Limfjordsmuseet ved Museumsdirektør Anders Bloksgaard. 

 Den 5. december præsenterer Anders Bloksgaard bogen "Løgstør. Limfjordsby gennem ild og vand" til et foredrag på Limfjordsmuseet. 

Midt i Limfjorden ligger Løgstør - en by, der om nogen er født og formet af Limfjorden. Men at nedfælde byens 500 års historie på knapt 500 sider er ingen enkel opgave. Det er ikke desto mindre den opgave historiker og museumsdirektør Anders Bloksgaard har påtaget sig i bogen: Løgstør - limfjordsby gennem ild vand.

Tilmelding til foredraget er nødvendigt på tlf. 98671805. Entré kr. 75,- 

Share

Løgstør Købstads Vægterlaug

vaegtere sidebar a

Sommeren igennem kan du komme på en spændende tur rundt i Løgstørs gamle gader med Løgstør Købstads Vægterlaug . Læs mere her

Sommeraktiviteter på Limfjordsmuseet

sommerpaaLIM sidebarA

På Limfjordsmuseet sker der noget hver dag hele sommere. Få selv våde fingre og kom helt ned under Limfjordens overflade. Læs mere her.

Skoletjeneste

Skoletjeneste sidebara

På Limfjordsmuseet tilbyder vi spændende og faglig formidling til børn og unge i daginstitutioner, skoler og på ungdomsuddannelser. Læs mere her

The Pilot Boat Ready for Launching

After an extensive restoration in four years, Løgstør's old pilot boat from 1929 is once again ready to sail the Limfjord.

Read more