Vinder af efterårsferiekonkurrence

I forbindelse med efterårsferien havde Limfjordsmuseet en konkurrence, hvor deltagerne kunne vinde en børnefødselsdag på Limfjordsmuseet. Det eneste, man skulle gøre, var at oploade et billede og en tekst på Limfjordsmuseets Facebook-side. Se her hvem vinderen er...

I forbindelse med efterårsferien havde Limfjordsmuseet en konkurrence, hvor deltagerne kunne vinde en børnefødselsdag på Limfjordsmuseet. Det eneste, man skulle gøre, var at oploade et billede og en tekst på Limfjordsmuseets Facebook-side.

Vinderen blev: Line, Thea, Thomas og Katrine Haase fra Frederiksberg. De fortæller, at de vil holde Lines 10 års fødselsdag i august på Limfjordsmuseet. Vi glæder os rigtig meget til at tage imod Line, hendes familie og alle hendes gæster.

Husk, at du også kan booke en børnefødselsdag på Limfjordsmuseet. Se mere her 

deltager i konkurrencen efterårsferie

Share

Skoletjeneste

praktiske oplysninger skoletjeneste

På Limfjordsmuseet tilbyder vi spændende og faglig formidling til børn og unge i daginstitutioner, skoler og på ungdomsuddannelser. Læs mere her

The Pilot Boat Ready for Launching

After an extensive restoration in four years, Løgstør's old pilot boat from 1929 is once again ready to sail the Limfjord.

Read more