Aktiviteter

Efterårsferie

Efterårsferie, østers, muslinger, Limfjorden, naturvejledning, Limfjordsmuseet

Efterårsferien på Limfjordsmuseet er altid fyldt med oplevelser for hele familien. Og som noget nyt kan I i år deltage i en konkurrence om en børnefødselsdag på Limfjordsmuseet.

Efterårsferien står for døren. På Limfjordsmuseet kan vi næsten ikke vente med at igen slå dørene op til en uge sprængfuld med sjov og læring.

Vores naturvejleder står klar med en masse sjove aktiviteter og spændende fortællinger. Ugen er  rettet imod børn, men der er også stadig masser af sjov for forældre og bedsteforældre.

Hver dag kl. 11 kan man prøve at være fisker for en dag. Naturvejlederen står klar til at kunne fange Limfjordens fantastiske dyreliv iført waders og udstyret med net. Bagefter er der mulighed for at tilberede noget af fangsten over bål.

Hver dag kl. 13 er der fælles rundvisning i børnehøjde for alle. Vores dygtig historieformidlere vil fortælle om Limfjordens lange historie. Vi hopper 7400 år tilbage i tiden og tilbage til nutiden.

Fra museet er åbner kl. 10.00 til det lukker kl. 17.00 står der krabbefangstudstyr klar, som alle frit kan benytte. Er du mon den, som kan fange den største krabbe?

Derudover ved man aldrig, hvad vores naturvejleder kan finde på af sjove påfund i løbet af dagen.

Kom og få en fantastik oplevelse ved Limfjorden og i Løgstør og vind en børnefødselsdag

I forbindelse med efterårsferien udlover Limfjordsmuseet en børnefødselsdag af en værdi af kr. 4600,-
Vi søger for at dække bord med kagemand, boller og varm kakao. Derudover står vores naturvejleder klar til at lave aktivitet med børnene i nogle timer.

Det, du skal gøre, er at uploade et billede af og en fortælling om dine børn på Limfjordsmuseet i efterårsferien på Limfjordsmuseet Facebook side.
Vinderen udtrækkes søndag den 23-10-2016 kl. 14 – efter rundvisning på Limfjordsmuseet.

Se Limfjordsmuseets Facebook her

Vi har lavet en lille film om efterårsferien på Limfjordsmuseet. Se den her:

screendump film

Share

Løgstør Købstads Vægterlaug

vaegtere sidebar a

Sommeren igennem kan du komme på en spændende tur rundt i Løgstørs gamle gader med Løgstør Købstads Vægterlaug . Læs mere her

Sommeraktiviteter på Limfjordsmuseet

sommerpaaLIM sidebarA

På Limfjordsmuseet sker der noget hver dag hele sommere. Få selv våde fingre og kom helt ned under Limfjordens overflade. Læs mere her.

Skoletjeneste

Skoletjeneste sidebara

På Limfjordsmuseet tilbyder vi spændende og faglig formidling til børn og unge i daginstitutioner, skoler og på ungdomsuddannelser. Læs mere her

Das Lotsenboot „Lodsen“

Nach 4 Jahren ist diesen Sommer (2013) grade das Lotsenboot „Lodsen“ restauriert werden und segelt jetzt wieder auf den Fjord. 

Weiterlesen...

Læs mere