Nachrichten

Foredrag "Løgstør. Limfjordsby gennem ild og vand"

Den 5. december er der foredrag om "Løgstør. Limfjordsby gennem ild og vand" på Limfjordsmuseet ved Museumsdirektør Anders Bloksgaard. 

Weiterlesen...

NY BOG om Løgstør

Den 30. november udkommer en længe ventet bog om Løgstør og Limfjorden, skrevet af Museumsdirektør Anders Bloksgaard. Bogen handler om Løgstørs første 500 år, som har budt på mange udfordringer fra ild, vand, vand og is. Men det er også en bog om et folk og en by, der vil noget.  

 

Weiterlesen...

Efterårsferie på Limfjordsmuseet

Limfjordsmuseet; efterårsferie; Limfjorden; drageflyvning; østers; østerssmagning; østerssafari

Efterårsferien på Limfjordsmuseet er for hele familien. Både store og små bliver underholdt, når formidler Tine og resten af holdet på museet byder på aktiviteter i uge 42. 

Weiterlesen...

Løgstør Købstads Vægterlaug

vaegtere sidebar a

Sommeren igennem kan du komme på en spændende tur rundt i Løgstørs gamle gader med Løgstør Købstads Vægterlaug . Læs mere her

Sommeraktiviteter på Limfjordsmuseet

sommerpaaLIM sidebarA

På Limfjordsmuseet sker der noget hver dag hele sommere. Få selv våde fingre og kom helt ned under Limfjordens overflade. Læs mere her.

Skoletjeneste

Skoletjeneste sidebara

På Limfjordsmuseet tilbyder vi spændende og faglig formidling til børn og unge i daginstitutioner, skoler og på ungdomsuddannelser. Læs mere her

Das Lotsenboot „Lodsen“

Nach 4 Jahren ist diesen Sommer (2013) grade das Lotsenboot „Lodsen“ restauriert werden und segelt jetzt wieder auf den Fjord. 

Weiterlesen...

Læs mere