Børnefødselsdag på Limfjordsmuseet

BØRNEFØDSELSDAG PÅ LIMFJORDSMUSEET

Mangler dine børnefødselsdage et nyt pift så klik her

Mangler dine børnefødselsdage et nyt pift, så se her:

Fra 2017 tilbyder Limfjordsmuseet at holde din børnefødselsdag. Det eneste, du skal gøre, er at booke tiden, invitere gæsterne og møde op. Så klar vi resten – inkl. oprydningen.

Vi dækker et pænt børnefødselsdag bord med boller og kagemand fra bageren i Løgstør og selvfølgelig varm kakao og sodavand.
Derudover vil Limfjordsmuseets naturvejleder lave en aktivitet med alle gæsterne til fødselsdagen. En aktivitet kunne være, at børnene iført waders oplever og fanger Limfjordens dyreliv, hvorefter vi dykker under overfalden og ser på nogle af de mange fisk og dyr i museets akvarier.

Dagen byder på hygge og sjov samt en fjord af oplevelser.

Pris kr. 1.995,- i hverdage efter skole eller børnehave
Lørdag, søndags tillæg på kr. 475,-

Max. 28 børn

Kontakt vores naturvejleder Andreas Lynnerup på 98671805 eller Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein! og book tid til den næste børnefødselsdag.

Share

Skoletjeneste

praktiske oplysninger skoletjeneste

På Limfjordsmuseet tilbyder vi spændende og faglig formidling til børn og unge i daginstitutioner, skoler og på ungdomsuddannelser. Læs mere her

Das Lotsenboot „Lodsen“

Nach 4 Jahren ist diesen Sommer (2013) grade das Lotsenboot „Lodsen“ restauriert werden und segelt jetzt wieder auf den Fjord. 

Weiterlesen...

Læs mere