Aktiviteter

Events

Muslingehøstfest

Muslingehøstfest; Muslingebyen; Løgstør; Limfjordsmuseet

Lørdag den 7. april 2018 fra kl. 11 er der igen lagt op til en hyggelig muslinge-dag i Muslingebyen Løgstør, når årets første muslingehøst bringes i land.

Læs mere ...

Maritim festival

Maritim festival

Limfjordsmuseet er den lokale arrangør af Danmarks største særudstilling, når Nordens største træskibsregatta, Limfjorden Rundt, skydes i gang i Løgstør mandag i uge 37 med mere end 60 deltagende træskibe. I 2018 er det mandag den 10. september festlighederne finder sted, og tirsdag den 11. september kl. 8.30 at de store træskibe sejler ud til start.

Læs mere her

Muslingefestival

Muslingefestival

Kunst, natur, musik og gastronomi er omdrejningspunktet for Muslingefestivalen, der løber af stablen 7.- 9. juli 2017.

Læs mere ...

Løgstør Købstads Vægterlaug

vaegtere sidebar a

Sommeren igennem kan du komme på en spændende tur rundt i Løgstørs gamle gader med Løgstør Købstads Vægterlaug . Læs mere her

Sommeraktiviteter på Limfjordsmuseet

sommerpaaLIM sidebarA

På Limfjordsmuseet sker der noget hver dag hele sommere. Få selv våde fingre og kom helt ned under Limfjordens overflade. Læs mere her.

Skoletjeneste

Skoletjeneste sidebara

På Limfjordsmuseet tilbyder vi spændende og faglig formidling til børn og unge i daginstitutioner, skoler og på ungdomsuddannelser. Læs mere her

Følg restaureringen af KIRSTINE

Limfjordsmuseets Historiske Bådebyggeri har siden 2013 arbejdet med at restaurere det gamle Limfjordsfartøj KIRSTINE. Følg arbejdet med fartøjet her.

Læs mere