Aktiviteter

Hele familien

Brodrejning

Brodrejning ved Limfjordsmuseet

Danmarks ældste drejebro i fuld funktion. Det ser legende let ud, når Frederik den VII's brolaug drejer den 25 tons tunge drejebro fra 1861. Broen er en del af det unikke kulturmiljø omkring Frederik den VII's kanal og var i sin tid en af de største broer i Danmark. Du kan også få lov at give en hånd med ved drejningen.

Læs mere ...

Muslingekogeskole

Muslingekogeskole madkursus skaldyr

Muslingekogeskolen giver dig en anderledes oplevelse. Her får du en smagsprøve på de mange kulinariske muligheder, som muslingen giver, og du lærer, hvordan du kan tilberede de lækre retter, når du kommer hjem.

Læs mere ...

Løgstør Købstads Vægterlaug

vaegtere sidebar a

Sommeren igennem kan du komme på en spændende tur rundt i Løgstørs gamle gader med Løgstør Købstads Vægterlaug . Læs mere her

Sommeraktiviteter på Limfjordsmuseet

sommerpaaLIM sidebarA

På Limfjordsmuseet sker der noget hver dag hele sommere. Få selv våde fingre og kom helt ned under Limfjordens overflade. Læs mere her.

Skoletjeneste

Skoletjeneste sidebara

På Limfjordsmuseet tilbyder vi spændende og faglig formidling til børn og unge i daginstitutioner, skoler og på ungdomsuddannelser. Læs mere her

Følg restaureringen af KIRSTINE

Limfjordsmuseets Historiske Bådebyggeri har siden 2013 arbejdet med at restaurere det gamle Limfjordsfartøj KIRSTINE. Følg arbejdet med fartøjet her.

Læs mere