Aktiviteter

Mad Med Minder

Mad Med Minder, Fangst, Limfjordsmuseet, Historisk madlavning

Limfjorden er ikke bare smuk - den er også lige til at spise. Hele sommeren igennem kan store som små dykke ned i Limfjordens spisekammer, når Limfjordsmuseets biologer præsenterer Mad Med Minder.

Kom ud i det danske sommervejr og oplev Limfjordsmuseets spændende sommertilbud, der aktiverer alle sanser. Her er både fangst, fiskeri og tilberedning. Under kyndig vejledning og med fantasien i hånden kan du komme med Limfjordsmuseets biologer en tur ud i fjorden og sikre dig dagens fangst. Iført waders, våddragt, fiskenet, krabbefangere og spande er alt på plads til at gå på opdagelse under fjordens overflade. Vel tilbage i land forvandles fangsten til lækre, velsmagende retter med inspiration fra historiske limfjordsretter.

Mad Med Minder finder sted  hver dag i juli kl. 11 - 15, og det er gratis for børn at deltage. Mødested i Limfjordsmuseets Maritime Oplevelsescenter.

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe på tlf.: 98 67 18 05

 

 

 

 

Share

Skoletjeneste

praktiske oplysninger skoletjeneste

På Limfjordsmuseet tilbyder vi spændende og faglig formidling til børn og unge i daginstitutioner, skoler og på ungdomsuddannelser. Læs mere her

Løgstør Købstads Vægterlaug

vaegtere sidebar a

Sommeren igennem kan du komme på en spændende tur rundt i Løgstørs gamle gader med Løgstør Købstads Vægterlaug . Læs mere her

Følg restaureringen af KIRSTINE

Limfjordsmuseets Historiske Bådebyggeri har siden 2013 arbejdet med at restaurere det gamle Limfjordsfartøj KIRSTINE. Følg arbejdet med fartøjet her.

Læs mere