Aktiviteter

Mad Med Minder

Mad Med Minder, Fangst, Limfjordsmuseet, Historisk madlavning

Limfjorden er ikke bare smuk - den er også lige til at spise. Hele sommeren igennem kan store som små dykke ned i Limfjordens spisekammer, når Limfjordsmuseets biologer præsenterer Mad Med Minder.

Kom ud i det danske sommervejr og oplev Limfjordsmuseets spændende sommertilbud, der aktiverer alle sanser. Her er både fangst, fiskeri og tilberedning. Under kyndig vejledning og med fantasien i hånden kan du komme med Limfjordsmuseets biologer en tur ud i fjorden og sikre dig dagens fangst. Iført waders, våddragt, fiskenet, krabbefangere og spande er alt på plads til at gå på opdagelse under fjordens overflade. Vel tilbage i land forvandles fangsten til lækre, velsmagende retter med inspiration fra historiske limfjordsretter.

Mad Med Minder finder sted  hver dag i juli kl. 11 - 15, og det er gratis for børn at deltage. Mødested i Limfjordsmuseets Maritime Oplevelsescenter.

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe på tlf.: 98 67 18 05

 

 

 

 

Share

Skoletjeneste

praktiske oplysninger skoletjeneste

På Limfjordsmuseet tilbyder vi spændende og faglig formidling til børn og unge i daginstitutioner, skoler og på ungdomsuddannelser. Læs mere her

Følg restaureringen af KIRSTINE

Limfjordsmuseets Historiske Bådebyggeri har siden 2013 arbejdet med at restaurere det gamle Limfjordsfartøj KIRSTINE. Følg arbejdet med fartøjet her.

Læs mere