Aktiviteter

Mest for børn

Mad Med Minder

Mad Med Minder, Limfjordsmuseet, Fangst, Historisk madlavning

Limfjorden er ikke bare smuk - den er også lige til at spise. Hele sommeren igennem kan store som små dykke ned i Limfjordens spisekammer, når Limfjordsmuseets biologer præsenterer Mad Med Minder.

Læs mere ...

Muslinger og akvarier i Oplevelsescentret

Indenfor i Limfjordsmuseets Oplevelsescenter kan børn og barnlige sjæle få lov at stikke fingrene ned i bassinerne og hilse på en krabbe og en fladfisk, eller udfolde kreativiteten og bygge en muslingskulptur.  

Læs mere ...

Legeplads

legeplads ved Limfjordsmuseet

På legepladsen ved Limfjordsmuseet kan børn udfolde sig fuldstændigt og lege alt lige fra pirater på et skib til piloter og faldskærmsudspringere i en svævebane - og endda fisk i et net.

Læs mere ...

Skoletjeneste

praktiske oplysninger skoletjeneste

På Limfjordsmuseet tilbyder vi spændende og faglig formidling til børn og unge i daginstitutioner, skoler og på ungdomsuddannelser. Læs mere her

Løgstør Købstads Vægterlaug

vaegtere sidebar a

Sommeren igennem kan du komme på en spændende tur rundt i Løgstørs gamle gader med Løgstør Købstads Vægterlaug . Læs mere her

Følg restaureringen af KIRSTINE

Limfjordsmuseets Historiske Bådebyggeri har siden 2013 arbejdet med at restaurere det gamle Limfjordsfartøj KIRSTINE. Følg arbejdet med fartøjet her.

Læs mere