Aktiviteter

Mest for børn

Biologerne huserer på Limfjordsmuseet

frafjordtilbord

Biologerne på Limfjordsmuseet har hele tiden gang i noget spændende, og du kan komme med på opdagelse hele ugen.

Læs mere ...

Sommer på Limfjordsmuseet

Mad Med Minder, Limfjordsmuseet, Fangst, Historisk madlavning

Hele sommeren summer det af aktivitet på Limfjordsmuseet. Du kan blive fisker for en dag, du kan komme på snorkelsafari, du kan undersøge fiskenes mærkelige krop, blive klogere på plastik, kommer med på Historisk Fiskeridag eller ind i bådebyggerens værksted. Kom og oplev Limfjordsmuseets spændende sommertilbud, der aktiverer alle sanser.

Læs mere ...

Muslinger og akvarier i Oplevelsescentret

Indenfor i Limfjordsmuseets Oplevelsescenter kan børn og barnlige sjæle få lov at stikke fingrene ned i bassinerne og hilse på en krabbe og en fladfisk, eller udfolde kreativiteten og bygge en muslingskulptur.  

Læs mere ...

Legeplads

legeplads ved Limfjordsmuseet

På legepladsen ved Limfjordsmuseet kan børn udfolde sig fuldstændigt og lege alt lige fra pirater på et skib til piloter og faldskærmsudspringere i en svævebane - og endda fisk i et net.

Læs mere ...

Gå på opdagelse på kajen

Lån et fiskenet ved Limfjordsmuseet

Sommeren igennem kan man på egen hånd gå på opdagelse på kajen ved det historiske bådebyggeri.

Læs mere ...

Løgstør Købstads Vægterlaug

vaegtere sidebar a

Sommeren igennem kan du komme på en spændende tur rundt i Løgstørs gamle gader med Løgstør Købstads Vægterlaug . Læs mere her

Sommeraktiviteter på Limfjordsmuseet

sommerpaaLIM sidebarA

På Limfjordsmuseet sker der noget hver dag hele sommere. Få selv våde fingre og kom helt ned under Limfjordens overflade. Læs mere her.

Skoletjeneste

Skoletjeneste sidebara

På Limfjordsmuseet tilbyder vi spændende og faglig formidling til børn og unge i daginstitutioner, skoler og på ungdomsuddannelser. Læs mere her

Følg restaureringen af KIRSTINE

Limfjordsmuseets Historiske Bådebyggeri har siden 2013 arbejdet med at restaurere det gamle Limfjordsfartøj KIRSTINE. Følg arbejdet med fartøjet her.

Læs mere