Aktiviteter

Limfjordesmuseet byder på en bred vifte af aktiviteter for både børn og voksne, som alle tager sit udspring i fjorden og alle sine glæder.

Mest for børn

Mest for børn

Mest-for-boern
Her har vi samlet de aktiviteter og arrangementer, som specielt henvender sig til børn og barnlige sjæle. Det er underholdning, der indeholder leg og læring, hvor man bliver inddraget aktivt, så man ikke "bare" står og kigger.

Se de spændende aktiviteter her...

Hele familien

Hele familien

familie

Der er noget for alle at give sig til på Limfjordsmuseet - uanset om man kommer alene, som familie eller som par.

Se de spændende aktiviteter her...

Events

Events

Events topcat

Limfjordsmuseet og resten af Løgstør byder året rundt på en perlerække af store og små events. Der er lidt for enhver, uanset om man er til store træskibe, madfestival eller jazz på kanalen.

Læs mere om de mange spændende events her...

Løgstør Købstads Vægterlaug

vaegtere sidebar a

Sommeren igennem kan du komme på en spændende tur rundt i Løgstørs gamle gader med Løgstør Købstads Vægterlaug . Læs mere her

Sommeraktiviteter på Limfjordsmuseet

sommerpaaLIM sidebarA

På Limfjordsmuseet sker der noget hver dag hele sommere. Få selv våde fingre og kom helt ned under Limfjordens overflade. Læs mere her.

Skoletjeneste

Skoletjeneste sidebara

På Limfjordsmuseet tilbyder vi spændende og faglig formidling til børn og unge i daginstitutioner, skoler og på ungdomsuddannelser. Læs mere her

Følg restaureringen af KIRSTINE

Limfjordsmuseets Historiske Bådebyggeri har siden 2013 arbejdet med at restaurere det gamle Limfjordsfartøj KIRSTINE. Følg arbejdet med fartøjet her.

Læs mere