Limfjordsmuseet fejrer Aggersundbroen

Limfjordsmuseet, Aggersundbroen, Muslingebyen, Løgstør, museumsskib, guidede sejlture

Den 16. – 18. juni fejrer Aggersundbroen sit 75 års jubilæum – og Limfjordsmuseet er med ved festlighederne.

Midt under krigen var der en begivenhed, der lyste op i Løgstør. En ny forbindelse var skabt mellem Hanherred og Himmerland. I år er det 75 år siden, at Aggersundbroen blev indviet og dermed erstattede den færgefart, der havde forbundet landsdelene igennem hundredevis af år.

Det skal fejres, og Limfjordsmuseet deltager naturligvis i festlighederne.

Lørdag den 17. juni kl. 11-14 kan du møde Limfjordsmuseet ved broen. Træskibet SVALEN ankrer op ved broen, og Limfjordsmuseet sejler ud under broen på guidede historiske sejlture i museumsfartøjer. Limfjordsmuseets naturvejleder er også på plads og laver fjordaktiviteter for børn.

Se hele programmet for fejringen af Aggersundbroen her: http://aggersund.dk/media/18882/aggersundbroen-75-%C3%A5r.pdf

Share

Løgstør Købstads Vægterlaug

vaegtere sidebar a

Sommeren igennem kan du komme på en spændende tur rundt i Løgstørs gamle gader med Løgstør Købstads Vægterlaug . Læs mere her

Sommeraktiviteter på Limfjordsmuseet

sommerpaaLIM sidebarA

På Limfjordsmuseet sker der noget hver dag hele sommere. Få selv våde fingre og kom helt ned under Limfjordens overflade. Læs mere her.

Skoletjeneste

Skoletjeneste sidebara

På Limfjordsmuseet tilbyder vi spændende og faglig formidling til børn og unge i daginstitutioner, skoler og på ungdomsuddannelser. Læs mere her

Følg restaureringen af KIRSTINE

Limfjordsmuseets Historiske Bådebyggeri har siden 2013 arbejdet med at restaurere det gamle Limfjordsfartøj KIRSTINE. Følg arbejdet med fartøjet her.

Læs mere