Påske på Limfjordsmuseet

Limfjordsmuseet, påskeaktiviteter, Limfjorden, Muslingebyen, Løgstør

Lørdag den 24. marts skydes sæsonen 2018 i gang på Limfjordsmuseet. Velkommen inden for, når museet byder på et væld af aktiviteter og oplevelser. 

Fra den 24. marts til den 2. april er der påske på Limfjordsmuseet. Kom og hjælp museet med at finde alle de små påskekyllinger, der er sluppet løs i udstillingen. Find alle kyllingerne og vind et påskeæg.

Du kan også opleve udstillingerne om Limfjordens historie i det Maritime Oplevelsescenter og møde fjordens dyreliv i de store akvarier. Slå også et smut forbi museets sejlende historiske fartøjer, der ligger ved kaj i Frederik den VII’s Kanal eller smæk benene op, mens børnene leger på den maritime legeplads. Vel mødt på Limfjordsmuseet. 

 

Share

Løgstør Købstads Vægterlaug

vaegtere sidebar a

Sommeren igennem kan du komme på en spændende tur rundt i Løgstørs gamle gader med Løgstør Købstads Vægterlaug . Læs mere her

Sommeraktiviteter på Limfjordsmuseet

sommerpaaLIM sidebarA

På Limfjordsmuseet sker der noget hver dag hele sommere. Få selv våde fingre og kom helt ned under Limfjordens overflade. Læs mere her.

Skoletjeneste

Skoletjeneste sidebara

På Limfjordsmuseet tilbyder vi spændende og faglig formidling til børn og unge i daginstitutioner, skoler og på ungdomsuddannelser. Læs mere her

Følg restaureringen af KIRSTINE

Limfjordsmuseets Historiske Bådebyggeri har siden 2013 arbejdet med at restaurere det gamle Limfjordsfartøj KIRSTINE. Følg arbejdet med fartøjet her.

Læs mere