Påske på Limfjordsmuseet

Limfjordsmuseet, påskeaktiviteter, Limfjorden, Muslingebyen, Løgstør

Lørdag den 8. april skydes sæsonen 2017 i gang på Limfjordsmuseet. Velkommen inden for, når museet byder på et væld af aktiviteter og oplevelser. 

Fra den 8. til den 17. april er der påske på Limfjordsmuseet. Kom og hjælp museet med at finde alle de små påskekyllinger, der er sluppet løs i udstillingen. Find alle 15 kyllinger og vind et påskeæg. Se mere her: https://youtu.be/1t5_4I2lRgI

Hver dag fra d. 8. april til d. 17. april kan du også høre fortællingen om påskekyllingen. Historiefortællingen starter kl. 13.00.

Du kan opleve udstillingen om Limfjordens historie i det Maritime Oplevelsescenter og møde fjordens dyreliv i de store akvarier. I den gamle Kanalfogedbolig kan du se udstilling ”Gennem Ild og Vand – Historien om Løgstør”, der fortæller Løgstørs 500årige historie. Slå også et smut forbi museets sejlende historiske fartøjer, der ligger ved kaj i Frederik den VII’s Kanal eller smæk benene op, mens børnene leger på den maritime legeplads. Vel mødt på Limfjordsmuseet. 

 

Share

Skoletjeneste

praktiske oplysninger skoletjeneste

På Limfjordsmuseet tilbyder vi spændende og faglig formidling til børn og unge i daginstitutioner, skoler og på ungdomsuddannelser. Læs mere her

Følg restaureringen af KIRSTINE

Limfjordsmuseets Historiske Bådebyggeri har siden 2013 arbejdet med at restaurere det gamle Limfjordsfartøj KIRSTINE. Følg arbejdet med fartøjet her.

Læs mere