Stor fremgang på KIRSTINE

Limfjordsmuseet, Muslingebyen, Løgstør, KIRSTINE, restaureringsprojekt, registreringsnummer, ny motor

Med sommerens komme er det endelig blevet lidt mere behageligt at være skibstømrer på Limfjordsmuseet. Arbejdet med restaureringen af KIRSTINE skrider da også godt frem.

På skroget fortsætter skibstømreren ufortrødent arbejdet med planker og skandæk. Senest har han udskifttet den øverste planke og lagt nyt skandæk i hele styrbords side. Nu følger arbejdet med bagbords side. Samtidig er skibets nye registreringsnummer blevet hugget ind i lugekarmen. Sideløbende arbejder en gruppe af museets frivillige arbejdet på riggen. KIRSTINE blev oprindeligt født med jagtrigning, men blev senere rigget om, senest en galease-rigning. Som en del af restaureringen, føres riggen tilbage til den oprindelige jagtrigning. 

Læs mere om KIRSTINE her

Share

Skoletjeneste

praktiske oplysninger skoletjeneste

På Limfjordsmuseet tilbyder vi spændende og faglig formidling til børn og unge i daginstitutioner, skoler og på ungdomsuddannelser. Læs mere her

Følg restaureringen af KIRSTINE

Limfjordsmuseets Historiske Bådebyggeri har siden 2013 arbejdet med at restaurere det gamle Limfjordsfartøj KIRSTINE. Følg arbejdet med fartøjet her.

Læs mere